100 kr rabatt på Rizzo

  har ju kommit tillbaka för ett tag sedan i Malmö( som vi alla vet). 

Som en höstmodestart ger dom nu ett erbjudande när det är dags att köpa skor och accessoarer för modehösten 2009. När du handlar för minst 500 kronor får du 100 kronors rabatt. När du handlar för minst 1000 kronor får du 200 kronors rabatt osv*.

Jag själv brukar handla hos dom och är mer än nöjd med mina skor. Ett märke som dom inte haft tidigare men som dom har nu, är det exclusiva märket Bally! Köpte ett par supersöta loafers  i somras som. Jag hoppas att dom tar in lite mer av Bally = )





 


// Nikki




Catfight på Catwalken

Jean Paul Gaultier avslutade sin visning med en catfight. Vad kommer next??? Tycker själv att det är redan så mycket bråk, krig och elände i denna värld att man åtminstånde skall kunna hålla mode rent ifrån sådant. Mode ska föra samman människor, oavset ras, språk och nationalitet. Det ska vara som en fristad tycker jag.
Vad är det egentligen för budskap han ger?

Vad tycker du?





Nita dig framm i Jimmy Choo!













... asså, helt sjukt vad man kan skapa elegans av nitar!!! Genialiskt!















// Nikki


Söt kofta!

Jag är egentligen inte H&M typen (sorry). För jag hatar att gå i något som alla andra 350 000 har på sig pluss att jag ger lite mer pengar så slipper jag dom sneda sömmarna från redan första tvätten. Men i år har H&M verkligen överaskat mig, både med sin designe och kvalite`!






Älskar kombinationen av den Chanell liknande kofta till den söta jeans kjolen!

och inte minst:






Den 14 november lanserar H&M och Jimmy Choo tillsammans en kollektion med- skor, väskor och accesoarer för både dam och herr. För första gången ever gör Jimmy Choo också kläder! Kollektionen kommer att finnas i utvalda butiker samt på www.hm.com.

Först till kvarn! ; )



// Nikki

Bröllops bilder

Det är alltid lika roligt att få tack kort från nöjda kunder!















Kram på er!


//Nikki

ÅNGEST

Fy vad jobbigt! Jag kan inte somna. Får panik bara jag tänker på att jag ska upp kl 06. Så fort jag lutar huvudet mot kudden kommer tankarna... 6 timmar kvar... tänk om jag inte somnar... å nej 4 timmar kvar... jag måste somna... och timmarna går och klockan blir lite innan 6 och då helt plötsligt somnar jag. Och efter några minuter ringer klockan. Jag förstår inte hur jag har årkat så himla länge på detta viset. Samma sak varje natt. Nej, det kan inte fortsätta så mer, med tanke på min whiplash skada så är jag hemsk mot min kropp! Men jag vill inte gå tillbaka till min meningslösa liv, tänkades på mina värk jämt. Vist, jag knaprar på tabletter mer än någonsin just nu för att kunna stå ut, men helre lever jag 15 eller 20 år mindre än alla andra än att leva ett långt liv utan mening. Undrar ibland vad folk som känner mig sen innan tänker. Från att vara sjukskriven i ca 8 år 60% av dom sängligandes till att jobba mer än heltid. Antingen så tror dom att jag har bluffat, eller att jag är duktig eller knäpp. Jag vet själv inte vad jag tycker. Men jag älskar att jobba. Och jag bryr mig inte om vad det är för slags jobb. Jag är så glad att jag har fått tillbaka en del av min hälsa att jag skulle kunna jobba med vad som helst. Jag tackar Gud varge dag för det!


// Nikki

Recept på marinader

Jag hade lovat mig själv att jag skulle till gymmet idag. Men efter en mgrän atack så är jag helt utslagen så jag ska gå och lägga mig. men innan det så ska jag ge er en riktigt god recept på marinad till grillad kyckling och till grillad lax som jag gorde till idag. Vi var nämligen hos svärmor idag och grillade.



Marinad till grillad kyckling
1dl oliv olja
1dl sesam olja
1dl paprika pulver
1dl grill krydda
1dl mix av svart, vit, rose` peppar
1dl salt
1dl rosmarin
massor av vitlök

Marinera i 24 timmar.




Marinad till grillad lax
oliv olja
salt
citron peppar
honung

Marinera ca 5 timmar. Grilla 3 min på varje sida, annars blir det tort.




Det var super mumsigt!!!

Snusa gott zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.



// Nikki





viktökning =,(

Kära bloggare, jag håller på att bli tokig! Min största svaghet (förutom kläder, skor, smycke, fina möbler mm...) är choklad och glass. Sen jag och Adam gifte oss så har jag rasat upp i vikt. Från 49 kilo till 55! Den största anledning TYCKER JAG är att det ser ut så här varje gång min man kommer hem från affären=








Är det brist på karaktär från min sida eller är borde han sluta upp med att ta hem så mycket onyttigt? Vad tycker ni? Snälla komentera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

// Nikki


chocolate calculator

Ha ha... dena mail fick jag av en vänn från Australien. Ganska kul faktiskt!!


:

TAKE TIME TO DO THIS,  IT WILL ONLY TAKE A MINUTE AND DON"T CHEAT BY SCROLLING DOWN TO THE END BEFORE YOU HAVE ANSWERED ALL THE QUESTIONS. .
 

 

Don't tell me your age; you probably would tell a falsehood anyway

-but the Hershey Man will know! YOUR AGE BY CHOCOLATE MATH


This is pretty neat.

DON'T CHEAT BY SCROLLING DOWN FIRST!
It takes less than a minute .
Work this out as you read .
Be sure you don't read the bottom until you've worked it out!
This is not one of those waste of time things, it's fun.



1. First of all, pick the number of times a week that you would like to have chocolate (more than once but less than 10)




2. Multiply this number by 2 (just to be bold)





3. Add 5





4. Multiply it by 50 -- I'll wait while you get the calculator





5. If you have already had your birthday this year add 1759 ...
If you haven't, add 1758.





6. Now subtract the four digit year that you were born.






You should have a three digit number









The first digit of this was your original number
(i..e., how many times you want to have chocolate each week).










The next two numbers are


YOUR AGE! (Oh YES, it is!!!!!)


THIS IS THE ONLY YEAR (2009) IT WILL EVER WORK, SO SPREAD IT AROUND WHILE IT LASTS.

chocolate Calculator.


D & G

Höstens Dolce & Gabbana kollektion inspireras av opera divorna i Venedig på 50-Talet.
Operadivornas operadiva Maria Callas pryder t-shirten!











Lagerfeld hämtar sin inspiration i den klassiska herrgarderoben. Slanka svarta kostymer, vita skjortor med yppiga krås och volanger som sväller ut vid manchetterna. Kollektionen har fått namnet Belle Brummell efter brittiske 1800-tals dandyn Beau Brummell känd för sin eleganta look och konstfullt knutna kravatter.





// Nikki


Lunch på Delicatessen

Idag var jag helt slut. Egentligen skulle jag upp kl 06 och sticka till jobbet, men jag var helt utslagen, tydligen av en migrän tablett som jag tog sent på natten. Så jag kom aldrig upp. Adam väckte mig kl 08 och jag meddelade till jobbet att jag inte skulle kunna gå. Efter det så deckade jag igen och vaknade lite innan 13.00 så Adam och jag tog en sen lunch på Delikatessen. MMMM... det var SÅ GOTT som vanligt! Adam älskar deras fisksoppor så han beställde en lax soppa och jag kycklingbröst.






 
Pankostekt kyckling med risotto




Sydfransk fisksoppa




... och detta är Fredrik Nilsson, själva ägare och kock på Delikatessen. Adam har gjort deras hemsida = )
Det roliga är att Fredrik har nu varje Fredag eget program på MIX MEGAPOL kl 15.00- 15.20. Lyssna till hans fantastiska recept och överaska din käraste = )




Efter varje brudsminkning...

Varje sommar har jag en massa brud sminkningar att göra och varje gång känns det lika spännande. Vad ska dom ha för klännig, vilka blommor, skor, smycke, hur ska dom sätta upp håret, vad ska tärnorna ha på sig, var ska det äga rum mm. Sen när jag kommer hem från VARJE sminkning blir jag så nostalgisk att jag öppnar en Geischa choklad och går igenom mina egna bröllops foto. Jag går igenom i mitt minne steg för steg allt som hände och sas den dag. Är det sjukt eller...? Ingen aning, men jag njuter lika mycket i alla fall varenda gång = )

Ett av mina favvo foton är denna.
Jag bara ÄÄLSKAR detta foto! Raffe fotograferade med sin mobil vår fotograf Clint, när han i sin tur fotograferade oss, Adam och mig.  Jag tycker att det är super coolt!











// Nikki


Brudsminkning


Äntligen fick jag bilderna från brudsminkningen jag hade i förra veckan!








Här har jag använt mig av följande:

Foundation= Mist Super Silk Yamit
Puder= Mist Coral
Ögonskugga, Rouge, Läppstift= E. Funkhouser  Exclusive Palett 
Läppenna= Mist Silk










// Nikki

lite mer mingel

... Nina och Juanita...





... omringad av grabbar som vanligt ; )


... min vackra Cinderella!



// Nikki

Bröllop

För alla er som vill ha lite inspiration på brudklänning el. som undrar vad ni ska ha på er på bästa väninnas bröllop...



... vackra Nina med hennes bästa väninnor Juanita (bruden) och Karima






... otroligt vacker klänning från USA och skorna är helt perfekta, ett par av Ninas favoriter ; )








... en annorlunda tårta! Skit coolt! Juanita (bruden) är också flygvärdinna och symboliseras av resväskorna, där det står skrivet till vilka ställen dom har rest ihop.  



// Nikki






21.33

I onsdags var vi hos Linda och Rick. Vi åt pannkakor och spelade AlfaPet ute på deras trädgård. Det var riktigt mysigt! Dom hade köpt en studsmatta  till barnen, riktigt häftigt. När vi får barn ska vi definitivt skaffa en sådan och studsa barnen
 till sömns = )

Rebecca och Gabriel

 


Linda




... och söta Rebecca


Tack för en underbar kväll vänner!!!




// Nikki


21.03

Jag har haft så mycket att göra på sistånde att jag är back med uppdatteringen. I måndags fixade jag Ninas naglar iallafall innan hon skulle flyga.

Så här såg resultatet ut...




... men om du vill ha det senaste inom designe naglar så är det detta som gäller! Yes, ju spetsigare desto hippare... men missförstå mig inte, jag säger inte att det är snyggt till vardag. Men vill du gå till festen och sticka ut så är det definitivt detta som gäller = )


// Nikki


DYRBERG/KERN

Detta är mitt senaste fynd. DYRBERG/KERN för halva priset! NICE VA?! Hade helst velat ha dom i brunt läder men det var slut. 

Vit läder med rostfritt stål.



Det finns inte mycket smycke att välja bland männens kollektion, men detta var mycket smakfullt! Ska kanske köpa till Adam (min man).






// Nikki

mode säkert ; )

Vill du vara mode säker när du gymmar? 
Gör då som min man. Han köpte dom här två söta låsen till oss på Clas Ohlson för 69 kr st.

(PS. Jag tror att han ville peppa mig att börja träna och det lyckades han med ; ) )



// Nikki






samsonite

Jag har alltid sett Samsonite som ett 
smaklöst märke för resväskor till gamla gubbar, 
tills jag såg detta!

Viktor & Rolfs kollektion Samsonite Black Label 
minner om en svunnen tid då resandet till främmande destinationer var fullt av 
optimism, spänning och glamour. 
Dam kollektionen är prydd med en röd rosett & herr serien 
Harry kännetäcknas av ett något diskretare spänne

Från ca 2 150 kronor
www.samsoniteblacklabel.com

... kaos i tågtrafiken


Hej igen! 
Jag kom just hem från jobbet i Köpenhamn. Som vanligt var det kaos i tågtrafiken. Denna gång hände det en olycka mellan Svågetorp och Malmö C. En person blev påkörd... lite läskigt. Ja, ja det ska inte låta oss bli på dåligt humör. Nu ska jag ta en liten tupplur innan Nina ska komma och fixa sina naglar hos mig. Har inte sett henne på en vecka. Har saknat henne. Det blir spännande och se vad hon har med sig för nyheter från sista resan = )...

Vi ses snart! Puss & Kram

// Nikki



...gäsp, gäsp...

... idag känns det super segt. Gick upp lite efter kl 14. Vet inte varför egentligen. Det var ju ganska lugnt på jobbet igår, hade bara en brudsminkning och en festsminkning. Har inte hunnit göra i ordning bilderna ännu men det kommer. Tänkte visa lite bilder från Amanda Bergs invigning från hennes kollektion Never Denim a, från i våras på Bikbok i Malmö, där hon aldrig dök upp... hade kanske festat lite för mycket kvällen innan... Men, men... där var jag i alla fall tillsammans med Masque gänget som stod för sminkningen.








... Hanna som stod för naglar, Rebecka för hår och jag för smink...






... här kan man se lite från kolektionen...






... vår Dj som hånglade med dockan...






... Heba och Ting som rockar loss...



... det var härlig stämning, synd att Amanda missade sin egen invigning ; )


// Nikki


favorit

Jag är lite rolig jag... jag är en sådan som fäster mig vid saker, inte alltid så bra men... när jag såg den här söta scarfen från Salvatorre Feragamo blev jag genast kär iden. Den har blivit en favorit i min garderob för tillfället!






...men jag älskar den här förstås också. Ja... om jag ska vara ärlig så bråkar dom om vem som ska vinna mitt hjärta = )...

också en Salvatorre Feragamo.







... och sist men inte minst dom här godingarna jag fick från Nina från hennes resa till Seatle i föra veckan!


// Nikki


Ändra dina mat vanor


Detta är en riktigt bra film från 2001 som får en att tänka till nästa gång man är på väg att stoppa något onyttigt i munnen.
En humoristisk film om kroppens funktioner men samtidigt allvarsam.
Se trailer på filmen här.

// Nikki



... Nina ...

... Nina framme vid hotell SAS Radisson i Peking...


... pärlor...



... pärlhalsband met silverlänk i form av elefant med en svarovski kristall i snabelen...


... bling bling...




... armlänk i läder...




... smycke...

... läderband...


... smink...

... Chanel...



...myste...

... medans jag åt myste jag med en tidning...

... efter ...

... efter det kom ostbricka som förrätt, fisk till huvudrätt och sallad..


flygresan

Nina var så söt och fixade så jag kunde sitta på buisness class. Så förs fick vi en aptitretare... man kunde välja vilken drick som helst. Men jag valde vatten så att jag är vid mina sinnes fulla bruk när jag schoppar = )


24 timmar i Peking


Resan till Peking tillsammans med Nina var min längsta resa jag gjort på så kort tid ha ha... det var super kul! Ja, vad ska man hinna med i 24 timmar när man är i Peking? Svaret är enkelt... Pearlmarket, Silkmarket och Newmarket. Tyvär hann vi bara med Pearl och Silkmarket. 
Här kommer lite bilder från flygresan och smycke, smink och kläder som vi köpte där! = )

// Nikki

Välkommen till vår nya blogg!

I vår blogg kommer du att kunna läsa om senaste nytt inom mode, hälsa, skönhet, bröllop mm från hela världen! Du kommer att följa Nina i hennes vardag som flygvärdina och Nikki´s vardag som makeup artist, nagel teknolog och konstnär. Vi hoppas att du kommer att tycka om vår blogg! Puss & Kram 


RSS 2.0